Sunday, June 26, 2011

eh ejad ad blog lah.. lol



hai hai. salam sejahtera kepada rakan-rakan. 

sudah lama tak tepek pape kat blog nih kan kan. 
nak kata bz  tak rasenye. cuma malas semendang
oke nak tuju tahniah kepada rakan2 yang da kerja 

and dpat intebiu ke ap.. doa2 an kwn len lak dpat.. heheh.. 




situasi ejad skang :

*lepak umah, makan n tido

*survey2 keja yg seswai lagi 
*rase nak bela sugar glider lah klik sini
*doa dapat keja yang bek2 and sambung belaja :D 
*duit semakin susut kot..haha nsht sket aq wehh..  
*kbai and jumpa lagi..hehe

aktiviti harian ;p

3 comments:

  1. tuh je nak komen syaq..hmmm
    haha

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya dalam idup ejad eaa, anis doakan dan semoga bahagia selalu, be as a friend not as a enemy , msig2 dh besar, bye2

    ReplyDelete